Etichete

, , ,


Desi stii ca esti in intuneric nu-ti dai seama cat de negru a fost totul pana nu vezi prima raza de lumina. Primul strop de speranta ca vei reveni la ce ai fost. Prima imagine cu tine in oglinda in care ochii stralucesc din nou.

a_light_of_hope______by_light_from_Emirates

Cat timp esti in ceata intrezaresti ceva, suficient cat sa-ti mentina iluzia unei normalitati. Suficient cat sa crezi ca tu iti exagerezi starile pentru ca alta explicatie pentru incapacitatea nu ai(pentru ca nu poti fi chiar atat de lenes si atat de prost, daca totusi la un moment dat ai ajuns cat de cat sus). Si te tarasti prin ceata de la o zi la alta crezand ca pur si simplu asa e viata si asa esti tu. Si apare uitarea. Uiti trecut si uiti planuri de viitor, uiti emotii si expresii, oameni, culori si mirosuri.

Si in fiecare zi te simti mai mic si lumea se departeaza mai tare.

Si teama. Ti-e frica sa dormi, cand asta e singurul lucru pe care vrei sa-l faci, ti-e frica sa te trezesti pentru ca urmeaza o alta zi in care spaimele si tremurul si panica te urmaresc la fiecare pas.

Pana cand intr-o zi descoperi ca stii sa spui din nou „vreau”. Si „imi place”. Verbe pe care nu le-ai mai conjugat de mult la persoana I. Si a caror lipsa, ce ciudat, nici macar nu ai remarcat-o. Si apar alte zile in care esti din nou prezent in viata ta. In care indraznesti, chiar daca inca nu vezi clar. In care nu mai amani fiecare lucru marunt si in care ai energie sa-ti doresti. Pentru ca da, ai scapat de „mi-e indiferent”.
si totusi esti departe, foarte departe. Ai de recuperat ani de lumina. Cauta ajutor in continuare, sub orice forma ar fi!

Sursa imaginii A light of hope

Reclame